Total Pageviews

December 3, 2015

12/03/2015 09:46:00 PM
APPLICATION OBJECT LIBRARY (AOL)

1. Tick the types that can be selected for the value sets declared for getting the parameter in reports?
  A. SEGMENT
  B. PROFILE
  C. SQL Statement
  D. CURRENT TIME
  E. CURRENT DATE
  F. CONSTANT
Answer: All

2. What profile(from user_profile) option is user for getting Set of Books Id?
Answer: GL_SET_OF_BKS_ID

3. Tick the different report format types available in Apps Reports?
  A. HTML
  B. PDF
  C. RDF
  D. TEXT
  E. BITMAP
  F. POSTSCRIPT
Answer: A, B, D, F

4. SPAWNED execution method is used for what types?
Answer: Pro*C and C

5. Which package is used for registering table into apps.
Answer: AD_DD

6. Folders can be attached at
    A. USER
    B. RESPONSIBILITY
    C. ANY OF THE ABOVE
    D. NONE
Answer: C

7. To define descriptive flexfield, which package is called
Answer: FND_DESCR_FLEX


8. Can we exclude any specific function from a menu, if yes where is it done?
Answer: yes, and it is done at responsibility definition form and at function and menu exclusion alternate region

9. Registration of key and descriptive flexfield is done in
A. AOL
B. SYSTEM ADMIN
C. GL
D. ANY MODULE
Answer: A

10. Which table is associated with report paramenters assigment?
Answer: FND_DESCR_FLEX_COL_USAGE_VL

11. What is not the compulsory PLL file required on the client side for Apps forms customization?
A.    APPCORE
B.    FNDSQF
C.    CUSTOM
D.    FNDCONC

12. In which table are the menus stored
A. FND_MENUS
B. FND_MENU_ENTRIES
C. BOTH
Answer: C

13. What is a non-form function
Answer: A Non-Form Function (Subfunction) is a subset of a form's functionality. subfunctions are frequently associated with buttons or other graghical elements on the forms.

14. What is the property class of a pop list if it is associated with alternative regions.
Answer: LIST_REGION_CONTROL

15. In apps convention what is used in place of open_form()
Answer: FND_FUNCTION.EXECUTE

16. What is ROOT_WINDOW?
Answer: The ROOT_WINDOW is a special Oracle Forms window that behaves differently from other windows. ROOT_WINDOW interferes with the proper functioning of the toolbar and other standard Oracle Applications objects.

17. What is Non-modal window?
Answer: A non-modal window (a regular window) allows the user to interact with any other window, as well as the toolbar and the menu. Non-modal windows are used for the display of most application entities

18. What type of indicator is preferred with multi-record blocks?
A. Current record indicator
B. Drill down indicator
Answer: B
Oracle Applications Application Object Library